LondonInfo.Se 

En guide till Londons pubar

Chiswick (6)

Crown and Anchor

Område:ChiswickCrown and Anchor
Adress:374 Chiswick High Road
Chiswick Park
Turnham Green Church, DD, CV: 27, 237, 267, 391, H91, N9
Ägare:Youngs
En gång i tiden en pub tillhörande bryggeriet Young's och då byggnaden är kulturminnesskyddad, så får fasaden inte ändras och varför skulle någon ens komma på tanken... Puben är stor och rymlig och ganska ljus. Baren är rejält tilltagen och här finns en mängd godsaker att välja mellan. Den inre delen har mjuka soffor och stoppade stolar att slå sig ned i.

Puben är en av flera i Chiswick som ligger i K-märkta hus och som har en lång tradition och historia.

TheGeorge and Devonshire

Område:ChiswickGeorge and Devonshire
Adress:8 Burlington Lane
Turnham Green
Hogarth Roundabout: 190
Ägare:Fullers
Denna pub har anor till 1650-talet och är den enda kvarvarande puben i det gamla Chiswick Village. En gång i tiden målet fäör smugglarligor, som transporterade sina varor längs temsen och sedan förde dem via en underjordisk gång från den närbelägna kyrkan, St Nicholas, till puben. Det finns fortfarande spår i källaren efter detta.

Puben ägs av Fuller, Smith & Turner, vilket kanske är att vänta med tanke på att bryggeriet ligger ett stenkast längre upp på gatan. Troligen är det få turister bland besökarna här, då de flesta sådana stannar på bryggeriets pub, men vi rekommenderar er att ta en kort promenad hit för lite genuin pubatmosfär.

TheGeorge IV

Område:ChiswickGeorge IV
Adress:185 Chiswick High Road
Turnham Green
Chiswick Police Station, II, SS: 27, 237, 267, 391, H91, N9
Ägare:Fullers
En av många Fuller's-ägda pubar i Chiswick. Gott om real ale på fat, men annars lite av en pub i mängden. Den var trevlig, såklart, men kanske inte något som stannar kvar i minnet någon längre tid. Det finns många pubar på den här, ganska trafikerade gatan och självklart kan inte alla stå ut och vara unika.

The Mawson Arms

Område:ChiswickMawson Arms
Adress:110 Chiswick Lane South
Turnham Green
Balfern Grove: 190
Ägare:Fullers
Detta är egentligen två pubar som blivit sammanbyggda. Det sägs att två bröder hade en pub tillsammans från början, men blev osams... Puben ligger på hörnet av Fuller, Smith & Turners egendom, med Griffin Brewery precis bakom. Serverar en utsökt lunch i vad man utan tvekan kan kalla en historisk lokal. Den här puben är ett måste för ölälskare.

Glöm inte att boka en plats på bryggerituren också! Även den är ett måste.

Packhorse and Talbot

Område:ChiswickPackhorse and Talbot
Adress:145 Chiswick High Road
Turnham Green
Chiswick Lane: 27, 237, 267, 391, H91, N9, N11
Ägare:--
Rymlig och lite halvmörk pub, 5 minuters promenad från Turnham Greens tunnelbanestation. Har en ”Beer Garden” på baksidan. Varierade sittplatser från pallar till soffor och höga barstolar. Stillsam om man besöker den på eftermiddagen en vardag. Trivsam, även om närvaron av diverse spelmaskiner drar ner intrycket något.

The Roebuck

Område:ChiswickRoebuck
Adress:122 Chiswick High Road
Turnham Green
Chiswick Lane: 27, 237, 267, 391, H91, N9, N11
Ägare:--
I hörnet Chiswick High Road och Thornton Avenue, ligger denna diskreta pub. Lätt att missa, men värd ett besök. Välsorterad bar med minst 3 cask ales och full tillgäng till allt annat. Namnet troget sitter det jakttroféer på väggarna. På baksidan finns ”the Garden”, en uteplats att äta, dricka och eventuellt röka på. Puben är ljus och öppen och har en mycket blandad samling möbler. Den är trivsam helt enkelt.

Sidan uppdaterad onsdag den 6 juli 2016, Jan B. Larsson och Daniel Lindberg © 2008-2018