LondonInfo.Se 

En guide till Londons pubar

Bayswater (4)

The Black Lion

Område:BayswaterBlack Lion
Adress:123 Bayswater Road
Queensway
Queensway Station: 70, 94, 148, 390, N207
Ägare:Greene King
Stor pub precis om hörnet från korsningen Queensway/Bayswater Road. Passar bra om man shoppat längs Queensway eller tagit en promenad runt Kensington Gardens. Ganska full av människor mitt på dagen, men det är inget problem för här finns gott om platser att både dricka och äta. Finns ett bra sortiment av både cask ales och annat gott här. Gedigen matsedel.

The King's Head

Område:BayswaterKing's Head
Adress:33 Moscow Road
Bayswater
Inverness Terrace: 70
Ägare:--
Ett hotelltätt område, där man ofta bor som turist, har också många pubar. Detta är en av dem och en vi varmt kan rekommendera. Puben ligger längs den kända Mos6cow Road, inte så långt från Queensway. Den är rymlig och smakfullt möblerad och känns varm och gemytlig. Har ett utmärkt urval av såväl Real Ale som andra drycker. Storbilds-TV för sportfantaster finns också längst in i puben. Här kan man inte annat än trivas.

The Prince Alfred

Område:BayswaterPrince Alfred
Adress:112 Queensway
Bayswater
Inverness Terrace: 70
Ägare:--
En bit upp på Queensway, bortom Bayswaters tunnel-banestation, ligger denna stora hörnpub. Har gott om plats för den som vill sitta ner. Den långa baren är delad i två halvor. Hade två cask ales vid vårt besök, Courage Best och Directors Bitter och bara det räcker för att höja betyget ett steg på skalan. Bra matsedel med allt från drinksnacks till en hel middag. Även fast den ligger i ett erkänt turistområde är det gott om lokala besökare.

The Prince Edward

Område:BayswaterPrince Edward
Adress:73 Princes Square
Bayswater
Whiteleys: 70
Ägare:Hall & Woodhouse
Djupt inne i Bayswater, parallellt (i princip) med Moscow Road, ligger denna mysiga pub. Stillsam och vänlig, med sina speciella cask ales från Dorset, som Cricket, Badger och Tanglefoot. På väggarna hänger gamla tryck och antikviteter och hela puben andas av den Gamla Goda Tiden. Här kan man njuta av mat och dryck, djupt nedsjunken i en läderfåtölj, eller på en pall, hög stol eller i soffan. Perfekt avkoppling från intilliggande Portobello Market.

Sidan uppdaterad onsdag den 6 juli 2016, Jan B. Larsson och Daniel Lindberg © 2008-2018