LondonInfo.Se 

En guide till Londons pubar

South Kensington (3)

The Gloucester Arms

Område:South KensingtonGloucester Arms
Adress:34 Gloucester Road
Gloucester Road
Queens Gate Terrace: 49
Ägare:--
Detta var en ganska stor pub, vilket passade innehavaren vars omfång mest kan beskrivas som gigantiskt. Jag vill inte vara elak, men det var precis att han fick rum mellan bardisken och hyllorna bakom. Hans medhjälpare var däremot en liten kille och vem vet, kanske var det ett krav :). Inget fel på puben som sådan, även om läget kanske gör den lite avsides för turister som vill hitta hit. Ta en promenad längs Gloucester Road så hittar ni den!

Det fanns en del att välja på här, men endast en cask och det var London Pride.

Hoop and Toy

Område:South KensingtonHoop and Toy
Adress:34 Thurloe Place
South Kensington
Old Brompton Road (B): 14, 49, 345, 414
Ägare:--
Stort, trivsamt vattenhål som är perfekt för en bit mat eller dryck efter ett besök på Naturhistoriska Museet. Finns både höga och låga sittgrupper, samt bekväma fåtöljer att slå sig ner i. Inredningen går i viktoriansk, mörkröd stil på ena sidan och guldgul på den andra. Fanns ett stort utbud av Real Ale här, bland annat London Pride. Vissa dagar är här mycket folk och det kan vara lite väntetider på maten, men i regel går det undan.

The Zetland Arms

Område:South KensingtonZetland Arms
Adress:2 Bute Street
South Kensington
Queensberry Place: 70
Ägare:--
Drevs en gång i tiden av Sid Chaplin, bror till den mer kände Charles. Ligger i museumland i närheten av såväl V&A, naturhistoriska museet och veten-skapsmuseet. South Kensingtons tunnelbana ligger alldeles i närheten. Stor och rymlig, med en välkomnande atmosfär. Serverar mat hela dagen och är välsorterade på dryckesfronten. 3-4 cask ales finns i regel. Baren är, som sig bör, det centrala navet i puben, runtom vilket allt sker

Sidan uppdaterad onsdag den 6 juli 2016, Jan B. Larsson och Daniel Lindberg © 2008-2018