LondonInfo.Se 

En guide till Londons pubar

Bishopsgate (5)

The Dirty Dicks

Område:BishopsgateDirty Dicks
Adress:202 Bishopsgate
Liverpool Street
Liverpool Street Station: 8, 26, 42, 78, N8
Ägare:Youngs
Legenden om Nathaniel Bentley, en rik och flärdfull man, säger att när hans fästmö dog kvällen före deras bröllop, beslöt han sig för att sluta bry sig om allting, inklusive personlig hygien och städning… han blev känd som Dirty Dick. Bentley fanns i verkligheten och historien är sann. Puben har tillägnats hans minne och i källarvalvet finns mumifierade råttor, katter, fladdermöss och damm och spindelväv. Allt för att ge puben den rätta stämningen. Young’s äger puben idag och den är faktiskt ganska mysig.

The King's Arms

Område:BishopsgateKing's Arms
Adress:27 Wormwood Street
Liverpool Street
Liverpool Street Station: 8, 26, 42, 78, N8
Ägare:--
En ganska stor pub I flera plan. Gott om plats både att dricka och äta. Trivsamt urval av diverse drycker, från Real Ale till Rosa Champagne. En trappa ner finns en sportbar med biljardbord för den som vill ta ett parti. Ordinär pubmeny, vilket i och för sig betyder god mat. Visar Sky Sports på ett flertal plattskärmar runt om i baren.

The Shooting Star

Område:BishopsgateShooting Star
Adress:125-129 Middlesex Street
Liverpool Street
Liverpool Street Station: 8, 26, 42, 78, N8
Ägare:Fullers
Stor pub på gångavstånd från Liverpool Street Station. En perfekt början eller ett perfekt slut på en Londonvistelse. Gott om utrymme att sitta på. Baren är rejält tilltagen och sortimentet är så fullständigt det går. Matsedeln lämnar inget att önska och det är inga problem att bli mätt. Eftersom det är Fuller’s finns samtliga Cask Ales därifrån att tillgå och lite till.

The White Hart

Område:BishopsgateWhite Hart
Adress:121 Bishopsgate
Liverpool Street
Liverpool Street Station: 8, 26, 42, 78, N8
Ägare:Nicholsons
Stor och mörk hörnpub intill Liverpool Street Station. Källarbar med möjlighet till fler sittplatser finns. Välbesökt och livlig vilket ibland leder till väntetider i baren. Personalen är glad och trevlig och det är mysigt att äta lunch och dricka ale här. London Pride och Timothy Taylor’s Landlord är några av alternativen.

The Woodins Shades

Område:BishopsgateWoodins Shades
Adress:212 Bishopsgate
Liverpool Street
Liverpool Street Station: 8, 26, 42, 78, N8
Ägare:Nicholsons
En pub i hjärtat av City som har öppet även på helgen. Granne med Dirty Dick’s och med Liverpool Street Station strax intill. Trader’s Bar en trappa upp erbjuder mat med bordsservering. Allt i allt är det en trevlig pub att vistas i. Flera real ale finns att välja mellan.

Sidan uppdaterad onsdag den 6 juli 2016, Jan B. Larsson och Daniel Lindberg © 2008-2018