LondonInfo.Se 

En guide till Londons pubar

Övriga (4)

TheCrab

Område:ÖvrigaCrab
Adress:94 High Street, Shanklin
Waterloo Station
Lokal busslinje saknas: -
Ägare:Greene King
För att besöka denna pub behövs det lite mer än ett besök i London, då den ligger på Isle of Wight i Engelska Kanalen. Den lilla orten Shanklin har flera pubar, men det här är nog i särklass den vackraste. Ägs av Greene King, något som borgar för att det med största sannolikhet går att få en Abbot Ale. Serverar dessutom fantastiskt god mat och har en kunnig och välkomnande personal.

Vi rekommenderar varmt ett besök här, varför inte som avslutning på ett besök i Shankling Chine, som ligger strax intill.

King's Arms Hotel

Område:ÖvrigaKing's Arms Hotel
Adress:Lions Gate, Hampton Court Palace
Waterloo Station
Park House/Hampton Court: 111, 216, 411, 641
Ägare:Hall & Woodhouse
n pub från 1709 med en stor terrass att sitta på när solen skiner och släcka törsten efter ett varv i Hampton Courts labyrint. Serverar lite udda ales från Dorset, exempelvis Tanglefoot och Badger. Varm och välkomnande atmosfär. Mörk och mysig inredning. Puben är även ett hotell för den som behöver någonstans att bo under ett besök. Om man är här och går runt på Hampton Court Palace bör man inte missa denna pärla som alltså ligger precis utanför Lions Gate vid Labyrinten. Är utmärkt både som törstsläckare och matställe.

The Ship and Castle

Område:ÖvrigaShip and Castle
Adress:1-2 The Hard, Portsmouth
Waterloo Station
Lokal busslinje saknas: -
Ägare:--
Enorm pub alldeles utanför Portsmouth Historical Harbour. Perfekt för en bit mat eller en öl efter ett besök bland de gamla fartygen. Stor sortering drycker och en utmärkt matsedel. Det var inte svårt att hitta ett hörn att slappna av i. Här var även bar välkomna dagtid, vilket speciellt annonserades utanför. Det var trevligt här inne.

The Ship Anson

Område:ÖvrigaShip Anson
Adress:10 The Hard, Portsmouth
Waterloo Station
Lokal busslinje saknas: -
Ägare:Greene King
Ligger bra placerad mellan Portsmouth Harbour järnvägsstation och Historical Harbour. Större invändigt än man anar från utsidan. God sortering i baren, allt från Carlings lager till IPA och Guinness. Det vanliga standardsortimentet av andra drycker finns också. Mat serveras till den hungrige. Det var trivsamt här inne, med den mörka inredningen, heltäcknings-mattan på golvet och alla de marina detaljerna på väggarna.

Sidan uppdaterad onsdag den 6 juli 2016, Jan B. Larsson och Daniel Lindberg © 2008-2018