LondonInfo.Se 

En guide till Londons pubar

Pubar med Cask Marque


155 pubar hittades (här visas 10 per sida).« första ‹ föregående | 1 2 3 4 5 | nästasista »

Adam and Eve

Område:WestminsterAdam and Eve
Adress:81 Petty France
St James Park
New Scotland Yard: 11, 24, 148, 211, N2, N11, N44, N52, N136
Ägare:Greene King
Alldeles intill St. James's Parks tunnelbanestation, om du går ut via Palmer Street, ligger denna trevliga pub. Ofta välbesökt på eftermiddagarna, då den ligger bra till för pendlare. Den ingår i kedjan Taylor & Walker, vilket innebär ett standardsortiment av real ale, tillsammans med tillfälliga gäster.

Vi tycker att den ger känslan av en genuin pub. Läget gör att den kanske inte drar så mycket turister som pubar längs de större stråken i London. De serverar självklart även mat, utom när sommarhettan tvingar dem att stänga köket.

TheAlbert

Område:VictoriaAlbert
Adress:52 Victoria Street
St James Park
New Scotland Yard: 11, 24, 148, 211, N2, N11, N44, N52, N136
Ägare:Greene King
Stor och rymlig pub, ett stenkast från New Scotland Yard. Bred sortering av real ale och mycket gott om sittplatser. Det finns utrymme på båda sidor om baren och här och var finns små upphöjda öar för ett lite mer gemytligt umgänge. För de som är hungriga serveras både lunch och middag i matsalen en trappa upp (eller var gästerna tycker känns bra att sitta).

Puben ligger i en ganska trafikerad del av London, inte så långt från Westminster Cathedral och Victoria Station. Är defintivt ingen dussinpub, utan har behållt den gamla stilen så långt det är möjligt.

TheAlbion

Område:BlackfriarsAlbion
Adress:2-3 New Bridge Street
Blackfriars
Ludgate Circus: 4, 11, 15, 17, 23, 26, 76, N11, N15, N21, N26, N76
Ägare:Youngs
En stor Young's-pub med närhet till Fleet Street, alldeles intill Ludgate Circus. Nära till hands om man närvarat vid paraden under the Lord Mayor's Show i novembe, eller av annan anledning befinner sig här. Närheten till St. Paulskatedralen kan göra att man går några steg längre efter ett besök där för att avsluta med en pint, eller ett mål mat. Vårt besök var en söndag och troligen är detta en av de lugnare dagarna för puben, vilket kan förklaras av att den ligger inom City of London, en del som ofta är övergiven av andra än turister på kvällar och helger.

Angel and Crown

Område:RichmondAngel and Crown
Adress:5 Church Court
Richmond
The Quadrant: 65, 190, 371, 391, 419, 490, 493, H22, H37, N22, R68, R70
Ägare:Fullers
En av de trevliga pubarna i Richmond. Ganska standard i utseende och sortiment och är värd ett besök om ni kan hitta den på den lite trånga sidogatan. Är definitivt ingen turistfälla, så de besökare som finns här är i regel folk från Richmond, som bor på bekvämt promenadavstånd härifrån.

Vårt besök gjordes mitt på dagen och då var det inte så många själar här, vilket gjorde att det var enkelt att få det vi beställde och inget problem att finna ett trivsamt hörn att sitta i.

Angel and Crown

Område:Covent GardenAngel and Crown
Adress:57 St. Martin's Lane
Leicester Square
St Martins Place: 24, 29, 176, N5, N20, N29, N41, N279
Ägare:--
Liten och mysig pub med en restaurant en trappa upp. Ligger alldeles invid Noël Coward Theatre, vilket gör den perfekt för teaterbesökare. Närheten till såväl Leicester som Trafalgar Square gör puben lätt att nå för alla och envar. Vi rekommenderar middag här som alternativ till ett vanligt restaurantbesök.

The Argyll Arms

Område:SohoArgyll Arms
Adress:18 Argyll Street
Oxford Circus
Great Titchfield Street: 7, 8, 10, 25, 55, 73, 98, 390, N7, N8, N55, N73, N98, N207
Ägare:Nicholsons
En väldigt trivsam pub alldeles vid Oxford Streets tunnelbana. Puben är större än man tror, det gäller bara att komma förbi baren. Här finns gott om glasytor med etsade motiv, stora dekorerade speglar med mera som ger en riktigt viktoriansk känsla. Gott om öl finns det också. Här kan man lätt placera sin man medan man springer upp och när längs Oxford Street och kollar alla affärer ;)

The Atlas

Område:Earl's CourtAtlas
Adress:16 Seagrave Road
West Brompton
West Brompton Station: 74, 430, N74, N97
Ägare:--
Stor, mörk och mysig pub som tillsammans med Lilly Langtry och Prince of Wales bildar en trivsam triangel. Atlasen i fråga är helt enkelt en kartbok vilket man kan se på skylten utanför. Här finns i regel minst fyra real ales jämte ett stort standardsortiment. Lunch och middag serveras och man kan beställa vin från en utmärkt vinlista.

Här finns utrymmen att hyra för konferenser, middagar och andra tillställningar och för er som gillar fotboll kan vi nämna att det är tio minuters promenadväg härifrån till Stamford Bridge (Chelsea FC:s hemmaarena). Puben verkar vara populär trots det lite undanskymda läget. Vi gillade den!

Bag O' Nails

Område:VictoriaBag O' Nails
Adress:6 Buckingham Palace Road
Victoria
Bressenden Place: 2, 16, 36, 38, 52, 73, 82, 46, C2, N16, N38, N73
Ägare:--
En pub alldeles i närheten av the Royal Mews. Öppnar klockan elva på förmiddagen och har en god sortering av både cask ales, guest ales och övrigt sortiment. Man serverar mat hela dagen och har en bra meny. Mer sittplatser hittar man en trappa upp och puben är rymlig och trevlig. Dock är den lite slätstruken och lämnar inte något riktigt bestående intryck när man väl druckit ur och gått där ifrån.

The Barley Mow

Område:WestminsterBarley Mow
Adress:104 Horsferry Road
St James Park
Marsham Road: 507
Ägare:--
Detta var en ganska stor pub. Större än man kanske kan tro när man närmar sig den. Här fanns lite olika sittplatser att välja mellan, från vanliga pallar och stolar till bekväma läderfåtöljer och soffor i området kring den öppna spisen. Det fanns ett fantastiskt bra urval av det mesta här, inklusive vår stadiga real ale. Mat serveras och menyn var inte så illa den heller.

Ett annat plus var den välskötta herrtoan, något som inte alltid är så självklart och detta ökar på betyget en aning. Vi kan inte annat än rekommendera denna lite undangömda pub.

The Barrowboy and Banker

Område:SouthwarkBarrowboy and Banker
Adress:6-8 Borough High Street
London Bridge
London Bridge: 17, 21, 35, 40, 43, 47, 48, 133, 141, 149, N21, N35, N47, N133
Ägare:Fullers
Stor och rymlig pub vid London Bridge, södra sidan. Serverar allt i Fullersväg såklart och har Guinness för den hugade spekulanten. Serverar frukost, lunch och middag. Har en hylla med mer plats vilket ger ett trevligt intryck. Mysig pub detta.


« första ‹ föregående | sidan 1 av 16 | nästasista »

Tillbaka till söksidan

Sidan uppdaterad onsdag den 6 juli 2016, Jan B. Larsson och Daniel Lindberg © 2008-2018