LondonInfo.Se 

En guide till Londons pubar

Pubar ägda av Fullers


24 pubar hittades (här visas 10 per sida).« första ‹ föregående | 1 2 3 | nästasista »

Angel and Crown

Område:RichmondAngel and Crown
Adress:5 Church Court
Richmond
The Quadrant: 65, 190, 371, 391, 419, 490, 493, H22, H37, N22, R68, R70
Ägare:Fullers
En av de trevliga pubarna i Richmond. Ganska standard i utseende och sortiment och är värd ett besök om ni kan hitta den på den lite trånga sidogatan. Är definitivt ingen turistfälla, så de besökare som finns här är i regel folk från Richmond, som bor på bekvämt promenadavstånd härifrån.

Vårt besök gjordes mitt på dagen och då var det inte så många själar här, vilket gjorde att det var enkelt att få det vi beställde och inget problem att finna ett trivsamt hörn att sitta i.

The Barrowboy and Banker

Område:SouthwarkBarrowboy and Banker
Adress:6-8 Borough High Street
London Bridge
London Bridge: 17, 21, 35, 40, 43, 47, 48, 133, 141, 149, N21, N35, N47, N133
Ägare:Fullers
Stor och rymlig pub vid London Bridge, södra sidan. Serverar allt i Fullersväg såklart och har Guinness för den hugade spekulanten. Serverar frukost, lunch och middag. Har en hylla med mer plats vilket ger ett trevligt intryck. Mysig pub detta.

The Blackbird

Område:Earl's CourtBlackbird
Adress:209 Earl's Court Road
Earls Court
Earls Court Station: 74, 328, C1,N74, N97
Ägare:Fullers
En pub som uppenbarligen lockar Chelseafans. Här finns, förutom stora TV-skärmar, gott om utrymme båda att dricka och äta. Eftersom det är en Fullerspub finns det gott om god cask ale. Är kanske inte en utpräglad fotbollspub, men då har jag å andra sidan inte varit där efter en match.

The Butcher's Hook and Cleaver

Område:SmithfieldButcher's Hook and Cleaver
Adress:61-63 West Smithfield
Barbican
Snow Hill: 17, 45, 63, N63
Ägare:Fullers
Puben med det intressanta namnet är riktigt stor och rymmer en mängd gäster, både drickande och ätande. Matsal finns en trappa upp. Vackra ljuskronor hänger i taket och det är verkligen en vacker pub. Bra service kombinerat med ett bra utbud av Fullers cask ale gör detta till en liten guldgruva.

The Chamberlain Hotel

Område:Tower HillChamberlain Hotel
Adress:130-135 Minoires
Aldgate
Crosswall: 15, 42, 78, 100, N15
Ägare:Fullers
En rejält tilltagen och bekväm pub, med många alternativa sittplatser. Allt från barstolar till skinngrupper. Fungerar också som hotell, något som antyds redan i namnet. Stor och med ett minst sagt fullständigt sortiment av Fuller’s drycker, samt väl tilltagen vinlista. Mycket välskötta toaletter ger plus, liksom en trevlig personal som kan sin sak. Prova gärna Golden Pride på flaska.

The Churchill Arms

Område:KensingtonChurchill Arms
Adress:119 Kensington Church Street
Notting Hill Gate
Sheffield Terrace: 27, 28, 52, 70, 328, 452, N28, N31, N52
Ägare:Fullers
Vald till Londons Bästa Pub. Lite svårt att veta varför bara efter ett besök. Första intrycket är att det är en trång pub, full av såväl turister som lokala förmågor. På väggarna trängs diplom, tidningsurklipp och gamla bilder. Allt i en salig röra. I taket hänger allt från lyktor till krus och hinkar. Här inne finns självklart en och annan referens till Winston Churchill också. Eftersom det är en Fuller’s finns det gott om Real Ale att tillgå. Vi avnjöt en London Porter, ett av säsongsmärkena.

The Counting House

Område:BankCounting House
Adress:50 Cornhill
Bank
Bank Station/Threadneedle Street: 8, 11, 23, 26, 242, 388, N8, N11, N26
Ägare:Fullers
Omåttligt stor pub, som vid sextiden på kvällen tenderar överfyllas av citymänniskor som stannar till på väg hem efter jobbet. Intrycket hade säkert varit bättre om det inte varit så trångt. Magnifik inredning som leder tankarna till en bank eller liknande. Guld, marmor och mörk ek så långt ögat når. Längs halva puben löper en hylla med bord och stolar från vilken man har en storslagen utsikt över myllret nedan. Det centrala är en stor kupol strax bakom bardisken. Serverar i stort sett hela sortimentet från Fuller’s plus allt annat man väntas finna i en pub.

TheDove

Område:HammersmithDove
Adress:19 Upper Mall
Ravenscourt Park
Dalling Road / Ravenscourt Park: 27, 190, 267, 391, H91, N9, N11
Ägare:Fullers
Denna pub stolserar med ett par intrassanta saker. Dels är det den med den minsta baren (smallest public bar room) och är certifierad av Guinness Book of Records för detta. Sedan lär en av Storbritanniens mest kända musikverk har skrivits här, Rule Britannia, i alla fall texten.

Den ligger i en trång passage, alldeles invid Themsen och är inte så liten som certifikatet från Guinness Rekordbok kan få oss att tro. Tvärtom är den ganska rymlig och har dessutom en baksidesterass invid vattnet, som rymmer gott om besökare. Ägs av Fuller, Smith & Turner, så här finns gott om god real ale, bland annat.

TheGeorge and Devonshire

Område:ChiswickGeorge and Devonshire
Adress:8 Burlington Lane
Turnham Green
Hogarth Roundabout: 190
Ägare:Fullers
Denna pub har anor till 1650-talet och är den enda kvarvarande puben i det gamla Chiswick Village. En gång i tiden målet fäör smugglarligor, som transporterade sina varor längs temsen och sedan förde dem via en underjordisk gång från den närbelägna kyrkan, St Nicholas, till puben. Det finns fortfarande spår i källaren efter detta.

Puben ägs av Fuller, Smith & Turner, vilket kanske är att vänta med tanke på att bryggeriet ligger ett stenkast längre upp på gatan. Troligen är det få turister bland besökarna här, då de flesta sådana stannar på bryggeriets pub, men vi rekommenderar er att ta en kort promenad hit för lite genuin pubatmosfär.

TheGeorge IV

Område:ChiswickGeorge IV
Adress:185 Chiswick High Road
Turnham Green
Chiswick Police Station, II, SS: 27, 237, 267, 391, H91, N9
Ägare:Fullers
En av många Fuller's-ägda pubar i Chiswick. Gott om real ale på fat, men annars lite av en pub i mängden. Den var trevlig, såklart, men kanske inte något som stannar kvar i minnet någon längre tid. Det finns många pubar på den här, ganska trafikerade gatan och självklart kan inte alla stå ut och vara unika.

« första ‹ föregående | sidan 1 av 3 | nästasista »

Sidan uppdaterad onsdag den 6 juli 2016, Jan B. Larsson och Daniel Lindberg © 2008-2018