LondonInfo.Se 

En guide till Londons pubar

Pubar ägda av Hall & Woodhouse


4 pubar hittades (här visas 10 per sida).« första ‹ föregående | 1 | nästa › sista »

King's Arms Hotel

Område:ÖvrigaKing's Arms Hotel
Adress:Lions Gate, Hampton Court Palace
Waterloo Station
Park House/Hampton Court: 111, 216, 411, 641
Ägare:Hall & Woodhouse
n pub från 1709 med en stor terrass att sitta på när solen skiner och släcka törsten efter ett varv i Hampton Courts labyrint. Serverar lite udda ales från Dorset, exempelvis Tanglefoot och Badger. Varm och välkomnande atmosfär. Mörk och mysig inredning. Puben är även ett hotell för den som behöver någonstans att bo under ett besök. Om man är här och går runt på Hampton Court Palace bör man inte missa denna pärla som alltså ligger precis utanför Lions Gate vid Labyrinten. Är utmärkt både som törstsläckare och matställe.

The Prince Edward

Område:BayswaterPrince Edward
Adress:73 Princes Square
Bayswater
Whiteleys: 70
Ägare:Hall & Woodhouse
Djupt inne i Bayswater, parallellt (i princip) med Moscow Road, ligger denna mysiga pub. Stillsam och vänlig, med sina speciella cask ales från Dorset, som Cricket, Badger och Tanglefoot. På väggarna hänger gamla tryck och antikviteter och hela puben andas av den Gamla Goda Tiden. Här kan man njuta av mat och dryck, djupt nedsjunken i en läderfåtölj, eller på en pall, hög stol eller i soffan. Perfekt avkoppling från intilliggande Portobello Market.

The Shaston Arms

Område:SohoShaston Arms
Adress:4 Ganton Street
Oxford Circus
Conduit Street/Hamleys Toy Store (M): 6, 15, 23, 88, 94, 159, N15, N18, N109, N136
Ägare:Hall & Woodhouse
Oväntad upptäckt mitt i Carnabyområdet. Hade ales från Dorset, vilket innebär Badger, Tanglefoot och så vidare. Hade mått på valvet in till baren med max bredd och höjd för att komma in. Mycket humoristiskt och vi klarade oss på alla ledder. Stämningen här var mycket trevlig.

The Ship and Shovell

Område:Charing CrossShip and Shovell
Adress:1-3 Craven Passage
Embankment
Trafalgar Square/Charing Cross Station (K): 11, 87, 91, N11, N44, N47, N87, N91, N155
Ägare:Hall & Woodhouse
Detta är en lite udda pub som är delad i två halvor, en på var sida om gatan. Det finns säkert en intressant historia bakom, men vi har inte lyckats hitta den. De båda halvorna står i förbindelse med varandra via en källare, men besökarna får välja sida när de kommer och har ingen möjlighet att använda källargången för att byta sida. Då får man gå över gatan.

Namnet kommer från amiralen Sir Clowdisley Shovell, som mördades efter ett skeppsbrott av en ung kvinna för sin smaragdring . Amiralen är begravd under ett pampigt monument i Westminster Abbey.

Mycket mysig stämning och här serveras bara fina märken från Dorset som Badger, Tangle Foot och Pickled Partridges. Inte helt fel och puben kan varmt rekommenderas. Ligger inklämd i en gränd lite mellan the Sherlock Holmes och Princess of Wales.


« första ‹ föregående | sidan 1 av 1 | nästa › sista »

Sidan uppdaterad onsdag den 6 juli 2016, Jan B. Larsson och Daniel Lindberg © 2008-2018