LondonInfo.Se 

En guide till Londons pubar

Pubar ägda av övriga aktörer


137 pubar hittades (här visas 10 per sida).« första ‹ föregående | 1 2 3 4 5 | nästasista »

Admiral Hardy

Område:GreenwichAdmiral Hardy
Adress:7 College Approach
Cutty Sark
Greenwich Town Centre/Cutty Sark: 129, 177, 180, 188, 386
Ägare:--
Öppen och ljus pub ett kort stycke från Cutty Sark. Lite kall och dragig på vintern, men det är de flesta pubar. Serverar mat och har ett par Cask Ale att erbjuda. Mörk inredning. Ett litet minus är att herrtoan endast erbjuder en urinoar.

Sitt namn har puben efter Vice Amiralen och baronen Thomas Hardy, som var kapten på Lord Nelsons flaggskepp, Victory, under slaget vid Trafalgar 1805. Skylten föreställer Robert Evans målning, Captain Thomas Masterman Hardy, som finns i Greenwich Hospital.

Angel and Crown

Område:Covent GardenAngel and Crown
Adress:57 St. Martin's Lane
Leicester Square
St Martins Place: 24, 29, 176, N5, N20, N29, N41, N279
Ägare:--
Liten och mysig pub med en restaurant en trappa upp. Ligger alldeles invid Noël Coward Theatre, vilket gör den perfekt för teaterbesökare. Närheten till såväl Leicester som Trafalgar Square gör puben lätt att nå för alla och envar. Vi rekommenderar middag här som alternativ till ett vanligt restaurantbesök.

The Atlas

Område:Earl's CourtAtlas
Adress:16 Seagrave Road
West Brompton
West Brompton Station: 74, 430, N74, N97
Ägare:--
Stor, mörk och mysig pub som tillsammans med Lilly Langtry och Prince of Wales bildar en trivsam triangel. Atlasen i fråga är helt enkelt en kartbok vilket man kan se på skylten utanför. Här finns i regel minst fyra real ales jämte ett stort standardsortiment. Lunch och middag serveras och man kan beställa vin från en utmärkt vinlista.

Här finns utrymmen att hyra för konferenser, middagar och andra tillställningar och för er som gillar fotboll kan vi nämna att det är tio minuters promenadväg härifrån till Stamford Bridge (Chelsea FC:s hemmaarena). Puben verkar vara populär trots det lite undanskymda läget. Vi gillade den!

Bag O' Nails

Område:VictoriaBag O' Nails
Adress:6 Buckingham Palace Road
Victoria
Bressenden Place: 2, 16, 36, 38, 52, 73, 82, 46, C2, N16, N38, N73
Ägare:--
En pub alldeles i närheten av the Royal Mews. Öppnar klockan elva på förmiddagen och har en god sortering av både cask ales, guest ales och övrigt sortiment. Man serverar mat hela dagen och har en bra meny. Mer sittplatser hittar man en trappa upp och puben är rymlig och trevlig. Dock är den lite slätstruken och lämnar inte något riktigt bestående intryck när man väl druckit ur och gått där ifrån.

The Barley Mow

Område:MaryleboneBarley Mow
Adress:8 Dorset Street
Baker Street
Dorset Street: 2, 13, 30, 74, 82, 113, 139, 189, 274, N13, N74, N207
Ägare:--
Denna pub var inte stor, men det fanns lite skrymslen här och där som man kunde slå sig ner i. Hade en god sortering populära real ales och även en del cider på fat. Den verkade vara populär bland folket i området och majoriteten av besökarna verkade vara bofasta snarare än turister. Serverade inte middag vad vi kunde se, men väl lunch. Var faktiskt en mycket trevlig pub.

The Barley Mow

Område:WestminsterBarley Mow
Adress:104 Horsferry Road
St James Park
Marsham Road: 507
Ägare:--
Detta var en ganska stor pub. Större än man kanske kan tro när man närmar sig den. Här fanns lite olika sittplatser att välja mellan, från vanliga pallar och stolar till bekväma läderfåtöljer och soffor i området kring den öppna spisen. Det fanns ett fantastiskt bra urval av det mesta här, inklusive vår stadiga real ale. Mat serveras och menyn var inte så illa den heller.

Ett annat plus var den välskötta herrtoan, något som inte alltid är så självklart och detta ökar på betyget en aning. Vi kan inte annat än rekommendera denna lite undangömda pub.

The Beehive

Område:MaryleboneBeehive
Adress:126 Crafword Street
Baker Street
Marylebone Road: 2, 13, 82, 113, 139, 189, 274, N13
Ägare:--
Liten och trång pub ungefär fem minuter från svenska ambassaden. Finns många kontor och beskickningar i närheten, så majoriteten av besökarna är folk i kostym som äter lunch eller tar en pint efter jobbet. Hade bara en real ale att erbjuda och den var kolsvart och fantastiskt fyllig och välsmakande. Kan vara så att kostymfolket inte vet vad real ale är, eller att det inte är fint nog och hellre dricker den importerade ölen eller vin och champagne.

The Bell

Område:Cannon StreetBell
Adress:29 Bush Lane
Cannon Street
Cannon Street Station: 15, 17, 521, N15, N47
Ägare:--
Detta är en gammal Courage Pub och här kan man fortfarande få tag i en Best Bitter. Liten och trång, men gemytlig. Torkad humle dekorerar takbjälkarna jämte kopparartiklar och en gammal antik bössa. Sortimentet håller standardklass. En trivsam liten pub.

The Black Friar

Område:BlackfriarsBlack Friar
Adress:174 Queen Victoria Street
Blackfriars
Ludgate Circus: 4, 11, 15, 17, 23, 26, 76, N11, N15, N21, N26, N76
Ägare:--
En udda och lite svårtillgänglig pub som på något sätt kändes lite som ett bottennapp. Den kalla vind som blåste kring borden på uteserveringen kan bidragit till detta och den något slöa unga dam som serverade bakom baren inne i den mörka och trånga puben, gjorde inte intrycket bättre.

Blue Posts

Område:St. James'sBlue Posts
Adress:6 Bennet Street
Green Park
Old Bond Street/Royal Academy: 9, 14, 19, 22, 38, N9, N19, N22, N38, N52, N97
Ägare:--
Ligger inte så långt från the Ritz, men tillräckligt långt från Piccadilly för att inte dra alltför många turister. Här finns mest lokala besökare och det känns skönt, faktiskt. Njut av en pint Old Speckled Hen eller någon gästande ale i en trevlig och avslappnande miljö. Den här puben kommer man gärna tillbaka till.


« första ‹ föregående | sidan 1 av 14 | nästasista »

Sidan uppdaterad onsdag den 6 juli 2016, Jan B. Larsson och Daniel Lindberg © 2008-2018