LondonInfo.Se 

En guide till Londons pubar

Pubar ägda av Young's


13 pubar hittades (här visas 10 per sida).« första ‹ föregående | 1 2 | nästasista »

TheAlbion

Område:BlackfriarsAlbion
Adress:2-3 New Bridge Street
Blackfriars
Ludgate Circus: 4, 11, 15, 17, 23, 26, 76, N11, N15, N21, N26, N76
Ägare:Youngs
En stor Young's-pub med närhet till Fleet Street, alldeles intill Ludgate Circus. Nära till hands om man närvarat vid paraden under the Lord Mayor's Show i novembe, eller av annan anledning befinner sig här. Närheten till St. Paulskatedralen kan göra att man går några steg längre efter ett besök där för att avsluta med en pint, eller ett mål mat. Vårt besök var en söndag och troligen är detta en av de lugnare dagarna för puben, vilket kan förklaras av att den ligger inom City of London, en del som ofta är övergiven av andra än turister på kvällar och helger.

Brook Green Hotel

Område:Shepherd's BushBrook Green Hotel
Adress:170 Shepherd's Bush Road
Hammersmith
Brook Green: 72, 220, 283, 295
Ägare:Youngs
Stor och öppen pub som även är ett hotell med 14 rum av hög standard. Imponerande lång bardisk, bakom vilken ett stort sortiment av spritdrycker och vin huserar. Flera cask ales finns och då självfallet Young's egna. Variation finns på sittplatser från höga bord och stolar till låga soffor. Mycket trevlig personal går sitt till att man trivs här. Denna pub gillade vi verkligen.

För er som är intresserade av att boka rum här kan denna länk vara bra: www.brookgreenhotel.co.uk

Buckingham Arms

Område:WestminsterBuckingham Arms
Adress:62 Petty France
St James Park
New Scotland Yard: 11, 24, 148, 211, N2, N11, N44, N52, N136
Ägare:Youngs
Bakom Wellington Barracks ligger den lilla oansenliga gatan Petty France och det kanske inte är många turister som blötsligt inser att de befinner sig på den. Om så är fallet finns det en chans att de finner denna lilla pub, som är lite av en ljusglimt i mörkret. Innehavare är bryggeriet Young's, vilket borgar för mycket god real ale. Sortimentet varierar lite med årstiden, precis som det gör på riktiga pubar. Utrymmet kring bardrisken är begränsat och det finns några bås längre in, eller bord längs väggen. Stundtals är det trångt om saligheten, men det är väl värt besväret för en liten stund här.

Crown and Anchor

Område:ChiswickCrown and Anchor
Adress:374 Chiswick High Road
Chiswick Park
Turnham Green Church, DD, CV: 27, 237, 267, 391, H91, N9
Ägare:Youngs
En gång i tiden en pub tillhörande bryggeriet Young's och då byggnaden är kulturminnesskyddad, så får fasaden inte ändras och varför skulle någon ens komma på tanken... Puben är stor och rymlig och ganska ljus. Baren är rejält tilltagen och här finns en mängd godsaker att välja mellan. Den inre delen har mjuka soffor och stoppade stolar att slå sig ned i.

Puben är en av flera i Chiswick som ligger i K-märkta hus och som har en lång tradition och historia.

The Dirty Dicks

Område:BishopsgateDirty Dicks
Adress:202 Bishopsgate
Liverpool Street
Liverpool Street Station: 8, 26, 42, 78, N8
Ägare:Youngs
Legenden om Nathaniel Bentley, en rik och flärdfull man, säger att när hans fästmö dog kvällen före deras bröllop, beslöt han sig för att sluta bry sig om allting, inklusive personlig hygien och städning… han blev känd som Dirty Dick. Bentley fanns i verkligheten och historien är sann. Puben har tillägnats hans minne och i källarvalvet finns mumifierade råttor, katter, fladdermöss och damm och spindelväv. Allt för att ge puben den rätta stämningen. Young’s äger puben idag och den är faktiskt ganska mysig.

The Duke of Wellington

Område:Notting HillDuke of Wellington
Adress:179 Portobello Road
Notting Hill Gate
Arundel Gardens: 52, 452, N52
Ägare:Youngs
När man trasslat sig igenom större delen av Portobello Market kan det vara gott med lunch. Denna Young’s Pub erbjuder en omfattande meny med mycket god mat. Priserna är naturligtvis lite högre till följd av det utmärkta läget. Puben är lite stimmig, men har trevlig personal och ett väl tilltaget sortiment.


För de som sett filmen Notting Hill med Hugh Grant och Julia Roberts, kan nämnas att denna pub förekommer i de allra första minuterna av filmen, strax innan man hamnar vid den blå dörr bakom vilken Hugh Grants karaktär bor.

Hammersmith Ram

Område:HammersmithHammersmith Ram
Adress:81 King Street
Hammersmith
Hammersmith Bus Station: 9, 10, 27, 33, 72, 190, 211, 220, 267, 283, 295, 391, N9, N11, N97
Ägare:Youngs
En pub som är betydligt djupare än den är bred. Definitivt en lokal plats som ser få turister vandra in genom dörrarna. Som namne antyder, om man är ölnörd, så ägs den av Young's (vars bryggeri heter Ram's Brewery), vilket betyder att det finns real ale av mycket hög kvalitet. Exakt vad som finns i faten varierar efter årstiden, men den vanliga Young's Bitter serveras i regel året om.

Den som vill äta kan självfallet göra det och som på så många andra pubar står hamburgare högt på menyn (och då pratar vi riktiga burgare och inte McD). Har ni äran av att bo på ett hotell i Hammersmith, gör ett besök.

The Hope

Område:SmithfieldHope
Adress:94 Cowcross Street
Barbican
Snow Hill: 17, 45, 63, N63
Ägare:Youngs
En liten pub på baksidan av London Central Market, Smithfield. Går i rött och brunt och är ganska stillsam mitt på eftermiddagen. Har standardsortimentet, men inget mer. Är en pub i mängden utan något som gör den speciell.

The Lamb Tavern

Område:BankLamb Tavern
Adress:Leadenhall Market
Bank
Bank Station/Threadneedle Street: 8, 11, 23, 26, 242, 388, N8, N11, N26
Ägare:Youngs
Leadenhall Market är en mycket anrik gammal marknadsplats och än idag är kommersen flitig här. The Lamb Tavern ligger utmärkt till för att ta en öl före, efter eller under ett besök i denna ”galleria”. Puben är mysig och har en ”hylla” att sitta på om man vill. Personalen är mycket trevlig och atmosfären är varm och välkomnande.

Marquess of Anglesey

Område:Covent GardenMarquess of Anglesey
Adress:39 Bow Street
Covent Garden
Southampton Street: 6, 9, 11, 13, 15, 23, 87, 91, 139, 176, N9, N11, N13, N15, N21, N26, N44, N47, N87, N89, N91, N155, N551
Ägare:Youngs
Mycket rymlig pub alldeles intill Royal Opera House, Covent Garden. Stor bar och en stor restaurang en trappa upp. Mycket trevlig personal. Gott om real ale, dock inte Directors Bitter, denna eftersökta dryck som Young’s skall ha i utvalda pubar. Det är inte helt fel att gå en trappa upp och äta en bit mat. Här serveras riktigt god sådan och servicen är utmärkt. Rekommenderas varmt!


« första ‹ föregående | sidan 1 av 2 | nästasista »

Sidan uppdaterad onsdag den 6 juli 2016, Jan B. Larsson och Daniel Lindberg © 2008-2018